Turkulaisten Defour Oy:n ja RCP Software Oy:n tiivis ja menestyksekäs yhteistyö täydentyy entisestään, kun kumppaniyritysten joukkoon liittyy pitkän linjan muotoilutoimisto ED Design Oy. Kumppanuuden myötä yritykset tarjoavat nyt asiakkailleen täydellisen tutkimus-, tuotekehitys- ja tuotannollistamispalvelun yhdestä osoitteesta.

Defour ja RCP Software ovat usean vuoden ajan tehneet yhteistyötä. Vaativaa tuotekehitystä, tuotteistusta ja tuotannollistamista – mekaniikkaa, elektroniikkaa, ohjelmistoja ja laitekokoonpanoa – toteuttavat Defour ja RCP Software ovat luoneet tehokkaan ja asiakasystävällisen toimintamallin. Yhteistyöllä mahdollistetaan asiakkaille kokonaisvaltainen palvelu, jolla ratkaistaan yhdessä asiakkaiden liiketoiminnan kasvun asettamat tuotekehityksen ja tuotannon haasteet.

Käyttäjäkeskeisestä toimintamallistaan tunnetun ED Designin mukaan tulon myötä palvelutarjonta täydentyy teollisen muotoilun, digitaalisen käyttäjäkokemuksen ja palvelumuotoilun vahvalla osaamisella. Asiakkaiden käytössä ovat luonnollisesti myös ED Designin tuote- ja palveluinnovaatioiden kehittämispalvelut. Kumppanuuden myötä yritykset tarjoavat nyt asiakkailleen täydellisen kokonaisuuden tutkimus-, tuotekehitys- ja tuotannollistamispalveluita.

”Yhteistyön avulla vahvistamme edelleen strategista tavoitettamme olla asiakkaillemme vahva ja ketterä tuotekehityskumppani ideasta tuotantoon”, kertoo Defour Oy:n toimitusjohtaja Petri Perälä.

”Defourin ja RCP Softwaren vahva yhteistyö on mahdollistanut vaativien laiteprojektien tekemisen. ED Designin mukaantulo kumppaniksi vahvistaa käyttäjäkeskeistä laitesuunnittelua erityisesti projektin alkuvaiheessa”, sanoo RCP Software Oy:n toimitusjohtaja Turkka Laakkio.

”Monille asiakkaillemme on mielekkäämpää hankkia muotoilun lisäksi koko muukin tuotekehityspaketti samalta luukulta. Laaja tarjonta innovoinnista muotoilun ja suunnittelun kautta tuotteistukseen takaa koko tuotekehityskaaren kattavan, hallitun palvelun – kehitettiin sitten tuotetta, palvelua tai näiden yhdistelmää”, toteaa ED Design Oyn toimitusjohtaja Mika Röykkee.

Kumppanuuden myötä Turun seudulle rakentuu yli viidenkymmenen alansa asiantuntijan ja yli viiden miljoonan liikevaihdon omaava osaamiskeskittymä, jolla on hyvä ponnistaa myös kohti laajoja, kansainvälisiä hankkeita.

Defour Oy tarjoaa kaiken tarvittavan tuotekehitykseen, tuotetestaukseen ja teollistamiseen liittyen. Suunnittelumme on erittäin asiantuntevaa ja perustuu kokemukseen, ammattitaitoon sekä ennakkoluulottomuuteen. Kattava kumppaniverkostomme sekä Suomessa että kansainvälisesti takaa sen, että käytössämme on aina huippuosaamista ja tuotekehityspalvelut voidaan toteuttaa parhaalla mahdollisella tasolla. Lisää tietoa www.defour.fi

RCP Software Oy suunnittelee vaativia sulautettujen järjestelmien (ohjelmistot, elektroniikka) laitteita.  Asiakkainamme ovat niin isot pörssiyhtiöt kuin kunnianhimoiset start-upit. Teemme myös IoT- ja mesh-pohjaisia sensorointiratkaisuja sekä ohjelmistokonsultaatiota. Kumppaniemme kautta tarjoamme avaimet käteen -laitesuunnittelua laadulla ja luottamuksella. Lisää tietoa www.rcpsw.com

Vuonna 1973 perustettu turkulainen ED Design Oy muotoilee ja suunnittelee älykkäitä tuotteita, palveluja ja toimintaympäristöjä, oli kyse sitten ajoneuvoista, leikkaussalijärjestelmistä, kiertotalouden ratkaisuista, valvomoista tai kaupunkikehityksestä. ED lähestyy kaikkia toimeksiantojaan kokonaisvaltaisesti ja käyttäjäkeskeisesti lähes 50 vuoden ja yli 4000 projektin kokemuksellaan. Lisää tietoa www.ed-design.fi

Lue lisää samasta aiheesta

Valtra Q Series wins Red Dot 2023

ED Design joins Valtra in celebrating another achievement as Valtra’s Q Series tractor wins Red Dot Award: Product Design.

ED Design has been working as Valtra’s design partner of choice since the 1980s. The award-winning Q Series is the latest fruit of the co-operation.

Jatka lukemista »
Molok Naantali

Älykkäitä jäteastioita Naantalin asuntomessuilla

Yhteistä menestyksekkäille innovaatioille on, että ne on rakennettu käyttäjiensä ydintarpeiden ympärille. Innovaatiota tuleekin lähteä kehittämään aina perimmäistä tarkoitustansa varten, ei jonkin jo kehitetyn toimintamallin tai olemassa olevan teknologian jatkeeksi. Asiakasta tarkasti kuuntelemalla ja havainnoimalla, ja tätä kautta aivan uudenlaisten oivallusten syntyessä, on sinunkin yritykselläsi mahdollisuus luoda aivan uutta ja ottaa edistysaskeleita omalla toimialallanne.

Jatka lukemista »

Wanted: Digital Service Designer

ED Design is a future-driven design and innovation agency. We design smart vehicles, products, services and working environments for clients such as ABB, Fingrid, Hyster-Yale, Thermo Fisher Scientific, Valtra, and Viessmann.

Now we are looking for a DIGITAL SERVICE DESIGNER to work in diverse design and innovation projects.

Jatka lukemista »