ED Design on tulevaisuuteen suuntautunut muotoilu- ja innovaatiotoimisto. Muotoilemme ja suunnittelemme älykkäitä ajoneuvoja, tuotteita, palveluja ja toimintaympäristöjä. Asiakkaitamme ovat mm. ABB, Molok, Thermo Fisher Scientific, Valtra ja Viessmann.

Lähestymme kaikkia asiakasprojektejamme on käyttäjäkeskeisesti ja kokonaisvaltaisesti. Osaamisemme osoituksena ovat menestyneet asiakkaamme ja lukuisat kansainväliset muotoilupalkintomme.

Haussa on nyt

TEOLLINEN MUOTOILIJA

työskentelemään vaihtelevissa tuote- ja ajoneuvomuotoilun projekteissa.

Näet muotoilun ja innovaatiotyöskentelyn yhtenä suurena kokonaisuutena. Sinulle teollinen muotoilu, palvelumuotoilu, digimuotoilu ja strateginen muotoilu ovat toisiaan täydentäviä näkökulmia kokonaisvaltaiseen käyttäjäkeskeiseen muotoiluajatteluun. Et pelkää tarttua ohjaksiin, mutta toimit hyvin myös yhtenä kokeneen ja toisiamme tukevan suunnittelijatiimimme jäsenistä. 

Ymmärrät estetiikan ja toiminnallisuuden yhteispelin, mutta tunnustat samalla valmistuskustannusten ja valmistettavuuden rajoitukset. Pystyt tarvittaessa osallistumaan tuotteen mekaniikan suunnitteluun tai ehkä jopa ottamaan sen haltuusi kokonaan. Strateginen näkökulma ja käyttäjäkeskeisyys ovat luonnollisia toimintatapojasi.

3D-mallinnusohjelmista suosikkisi on Creo, Solidworks tai CATIA – tai ehkä useampikin niistä. Hallitset mallintimesi lisäksi digitaaliset visualisointityökalut. 

Voit työskennellä toimistolla tai etänä. Tarjoamme sinulle mukavan toimistoympäristön Turussa, mutta voit yhtä hyvin työskennellä vaikka kotoa tai mökiltä käsin. Etätyömallimme on optimoitu mahdollistamaan raskaidenkin 3D-mallien parissa työskentelyn, vaikka etätyöpisteesi nettiyhteys ei olisikaan Suomen nopein. Turun toimipisteemme yhteydessä käytössäsi on laaja ja hyvinvarusteltu malliverstas.

Etsimämme henkilöprofiili on kuvattu blogissamme Blueprint for a Perfect Designer. Suosittelemme lukemaan sen ja laatimaan hakemuksesi listaamiemme ominaisuuksien valossa. Sisällytä hakemukseesi myös CV ja portfolio.

Tarjoamme tehtävä on täysipäiväinen ja voimassa toistaiseksi. 

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 14. tammikuuta 2022. Paikka voidaan täyttää jo ennen määräajan umpeutumista, jos sopiva hakija löytyy ennen sitä.

Lisätietoja antaa ja hakemuksia vastaanottaa toimitusjohtaja Sami Pyörresami.pyorre@ed-design.fi, +358 41 532 0014. 

Lue lisää samasta aiheesta

Valtra Q Series wins Red Dot 2023

ED Design joins Valtra in celebrating another achievement as Valtra’s Q Series tractor wins Red Dot Award: Product Design.

ED Design has been working as Valtra’s design partner of choice since the 1980s. The award-winning Q Series is the latest fruit of the co-operation.

Jatka lukemista »
Molok Naantali

Älykkäitä jäteastioita Naantalin asuntomessuilla

Yhteistä menestyksekkäille innovaatioille on, että ne on rakennettu käyttäjiensä ydintarpeiden ympärille. Innovaatiota tuleekin lähteä kehittämään aina perimmäistä tarkoitustansa varten, ei jonkin jo kehitetyn toimintamallin tai olemassa olevan teknologian jatkeeksi. Asiakasta tarkasti kuuntelemalla ja havainnoimalla, ja tätä kautta aivan uudenlaisten oivallusten syntyessä, on sinunkin yritykselläsi mahdollisuus luoda aivan uutta ja ottaa edistysaskeleita omalla toimialallanne.

Jatka lukemista »

Wanted: Digital Service Designer

ED Design is a future-driven design and innovation agency. We design smart vehicles, products, services and working environments for clients such as ABB, Fingrid, Hyster-Yale, Thermo Fisher Scientific, Valtra, and Viessmann.

Now we are looking for a DIGITAL SERVICE DESIGNER to work in diverse design and innovation projects.

Jatka lukemista »