Design Puzzle -koulutus

Etsitkö uusia edistyksellisiä ideoita, joiden avulla yrityksesi pystyisi palvelemaan asiakkaitaan nykyistäkin paremmin? Haluaisitko päihittää kilpailijanne ennennäkemättömällä toteutuksella? 

Menestyksekkäät innovaatiot saadaan aikaiseksi tuotteen tai palvelun käyttäjiä havainnoimalla ja tulevaisuutta tutkimalla sen sijaan, että uutta rakennettaisiin jo olemassa olevan ratkaisun päälle. Kun innovaatiokehitystä lähdetään tekemään käyttäjien todelliset tavoitteet huomioiden, on yrityksellä mahdollisuus lähteä tuotekehitystoimiin turvallisin mielin.

Hyödynnä ED Designin asiantuntijuus käyttäjäkeskeisestä innovaatiokehityksestä

ED Design on vuodesta 2005 lähtien hyödyntänyt uusien tuotteiden ja palveluiden strategisessa muotoilussa Design Puzzle™ -menetelmää, joka on kehitetty innovaatiomahdollisuuksien käyttäjäkeskeistä tunnistamista ja ennennäkemättömien tuote- ja palveluratkaisujen kehittämistä varten. Design Puzzlen ideana on lähteä kehittelemään innovaatiota aivan alusta alkaen, tuotteen käyttäjän ydintarpeita ja tulevaisuuden trendejä ymmärtämällä. Menetelmää voidaan hyödyntää kaikilla liiketoiminta-aloilla, aina kyseessä olevan yrityksen strategian kautta.

Design Puzzle -menetelmän avulla saadaan aikaiseksi todellista liiketoimintapotentiaalia sisältäviä ratkaisuja, jotka ovat myös teknisesti toteutettavissa. Tuotteella on erilaisia käyttäjiä, ja on tärkeää ottaa heidän kaikkien näkökulma huomioon. Käyttäjän todellisiin tarpeisiin perustuvien ratkaisujen kehittämistä jatketaan liiketoiminnallisen elinvoimaisuuden ja teknologisen toteuttamiskelpoisuuden näkökulmista katsoen.

Yksilöllisellä koulutuksella kohti toteuttamiskelpoista innovaatiota

Haluaisitko kuulla lisää Design Puzzle -menetelmästä? ED Designilta voit tilata juuri sinun organisaatiotasi varten räätälöidyn koulutuksen syventääksenne ymmärrystänne siitä, millä tavoin toteuttamiskelpoisia innovaatioita voidaan saada aikaiseksi. Toteutamme yksilöllisiä koulutuksia eri alojen yrityksille auttaaksemme heitä selvittämään tuotteensa tai palvelunsa käyttäjän ydintarpeita ja tällä tavoin muuntaa radikaalit liiketoimintamahdollisuudet menestyksekkäiksi tuote- ja palveluinnovaatioiksi.

Etänä toteutettavaan koulutustilaisuuteen voidaan sisällyttää pienryhmätyöskentelyä itse luento-osuuden lisäksi. Osallistujilla herää tilaisuuden aikana tavallisesti paljon kysymyksiä, joihin pureudutaan yhdessä kouluttajiemme kanssa. Tilaisuuden kesto räätälöidään palvelemaan teidän omaa aikatauluanne. Kouluttajina toimivat ED Designin toimitusjohtaja Mika Röykkee, kehitysjohtaja Sami Pyörre ja strateginen muotoilija Johanna Liipola.

ED Design on aidosti asiakkaittensa tukena tarjoamalla asiantuntijuuttaan strategisen, teollisen ja palvelumuotoilun saralla. Ole meihin yhteydessä, niin tarjoamme juuri teidän tarpeitanne vastaavan koulutuksen!

Lue lisää samasta aiheesta

Valtra Q Series wins Red Dot 2023

ED Design joins Valtra in celebrating another achievement as Valtra’s Q Series tractor wins Red Dot Award: Product Design.

ED Design has been working as Valtra’s design partner of choice since the 1980s. The award-winning Q Series is the latest fruit of the co-operation.

Jatka lukemista »
Molok Naantali

Älykkäitä jäteastioita Naantalin asuntomessuilla

Yhteistä menestyksekkäille innovaatioille on, että ne on rakennettu käyttäjiensä ydintarpeiden ympärille. Innovaatiota tuleekin lähteä kehittämään aina perimmäistä tarkoitustansa varten, ei jonkin jo kehitetyn toimintamallin tai olemassa olevan teknologian jatkeeksi. Asiakasta tarkasti kuuntelemalla ja havainnoimalla, ja tätä kautta aivan uudenlaisten oivallusten syntyessä, on sinunkin yritykselläsi mahdollisuus luoda aivan uutta ja ottaa edistysaskeleita omalla toimialallanne.

Jatka lukemista »

Wanted: Digital Service Designer

ED Design is a future-driven design and innovation agency. We design smart vehicles, products, services and working environments for clients such as ABB, Fingrid, Hyster-Yale, Thermo Fisher Scientific, Valtra, and Viessmann.

Now we are looking for a DIGITAL SERVICE DESIGNER to work in diverse design and innovation projects.

Jatka lukemista »