LM Trac 587 -taajamatraktori esitelty

Suomalainen Lai-Mu on julkistanut uuden taajamatraktorin mallinimellä LM Trac 587. Uutuusmalli on pari vuotta sitten julkaistua 687-mallia kevyempi ja sijoittuu taajamatraktoreiden volyymiluokkaan.

Uutuusmallin muotoilu jatkaa 687-mallista tuttua linjaa. Ilmavassa ohjaamossa on tilaa harvinaisen paljon ja näkyvyys joka suuntaan on hyvä. Tuulilasi taittuu yläosastaan ohjaamon katolle ja sivuovet ovat kokonaan lasia. Kaikki katkaisimet ja vivut on sijoitettu ergonomisesti muotoiltuun käsinojaan. Mittaritiedot ja koneeseen liittyvä informaatio ovat luettavissa uudesta värinäytöstä, joka toimii myös lisävalojen ja majakan hallintalaitteena. Peruutuskameran kuva välittyy sekin näytölle, joko koko- tai osaruudulle.

Huoltotoimenpiteiden helppouteen on niin ikään panostettu. Konepeitto aukeaa vetämällä taaksepäin ja paljastaa kokonaan moottorin yläpuolen. Luukku voidaan avata, vaikka esimerkiksi hiekotin olisi paikallaan. Molemmat sivuposket aukeavat niin ikään reilusti selälleen ja ovat myös nostettavissa helposti kokonaan pois.

LM Trac 587- ja 687-mallien muotoilusta on vastannut ED Design.

Lue alkuperäinen juttu Konepörssi-lehdestä.

 

Oletko kiinnostunut osaamisemme hyödyntämisestä? Heräsikö kysymyksiä? Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihin – yli 40 vuoden ja 3000 projektin kokemuksella. OTA YHTEYTTÄ!

 

Lue lisää samasta aiheesta

Valtra Q Series wins Red Dot 2023

ED Design joins Valtra in celebrating another achievement as Valtra’s Q Series tractor wins Red Dot Award: Product Design.

ED Design has been working as Valtra’s design partner of choice since the 1980s. The award-winning Q Series is the latest fruit of the co-operation.

Jatka lukemista »
Molok Naantali

Älykkäitä jäteastioita Naantalin asuntomessuilla

Yhteistä menestyksekkäille innovaatioille on, että ne on rakennettu käyttäjiensä ydintarpeiden ympärille. Innovaatiota tuleekin lähteä kehittämään aina perimmäistä tarkoitustansa varten, ei jonkin jo kehitetyn toimintamallin tai olemassa olevan teknologian jatkeeksi. Asiakasta tarkasti kuuntelemalla ja havainnoimalla, ja tätä kautta aivan uudenlaisten oivallusten syntyessä, on sinunkin yritykselläsi mahdollisuus luoda aivan uutta ja ottaa edistysaskeleita omalla toimialallanne.

Jatka lukemista »

Wanted: Digital Service Designer

ED Design is a future-driven design and innovation agency. We design smart vehicles, products, services and working environments for clients such as ABB, Fingrid, Hyster-Yale, Thermo Fisher Scientific, Valtra, and Viessmann.

Now we are looking for a DIGITAL SERVICE DESIGNER to work in diverse design and innovation projects.

Jatka lukemista »