LM Trac 587 -taajamatraktori esitelty

Suomalainen Lai-Mu on julkistanut uuden taajamatraktorin mallinimellä LM Trac 587. Uutuusmalli on pari vuotta sitten julkaistua 687-mallia kevyempi ja sijoittuu taajamatraktoreiden volyymiluokkaan.

Uutuusmallin muotoilu jatkaa 687-mallista tuttua linjaa. Ilmavassa ohjaamossa on tilaa harvinaisen paljon ja näkyvyys joka suuntaan on hyvä. Tuulilasi taittuu yläosastaan ohjaamon katolle ja sivuovet ovat kokonaan lasia. Kaikki katkaisimet ja vivut on sijoitettu ergonomisesti muotoiltuun käsinojaan. Mittaritiedot ja koneeseen liittyvä informaatio ovat luettavissa uudesta värinäytöstä, joka toimii myös lisävalojen ja majakan hallintalaitteena. Peruutuskameran kuva välittyy sekin näytölle, joko koko- tai osaruudulle.

Huoltotoimenpiteiden helppouteen on niin ikään panostettu. Konepeitto aukeaa vetämällä taaksepäin ja paljastaa kokonaan moottorin yläpuolen. Luukku voidaan avata, vaikka esimerkiksi hiekotin olisi paikallaan. Molemmat sivuposket aukeavat niin ikään reilusti selälleen ja ovat myös nostettavissa helposti kokonaan pois.

LM Trac 587- ja 687-mallien muotoilusta on vastannut ED Design.

Lue alkuperäinen juttu Konepörssi-lehdestä.

 

Oletko kiinnostunut osaamisemme hyödyntämisestä? Heräsikö kysymyksiä? Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihin – yli 40 vuoden ja 3000 projektin kokemuksella. OTA YHTEYTTÄ!

 

Lue lisää samasta aiheesta

The Radical Piece in the R&D Puzzle

There is a built-in flaw in the traditional R&D process. It fails in generating radical innovations. This can be overcome by systematically examining the goals, needs and aspirations of the products’ and services’ users, identifying innovation opportunities based on them, and developing novel and disruptive solutions.

Jatka lukemista »

Eksynyt? Kysy tietä muotoilijalta!

ED Designin blogissa näkyy silloin tällöin myös kumppaniemme kynänjälki. Tällä kertaa vieraskynää pitelee Muotohiomon toimitusjohtaja Pekka Toivanen.

Pekka johti Muotohiomossa Turun kaupunkiopastamisen projektia 2019-2020. Turun kaupunki palkittiin hankkeesta Fennia Prize palkinnolla 2020.

Jatka lukemista »