Design Puzzle 1

Yksinkertainen resepti menestykseen: 1. keksi hyvä idea, 2. tee siitä tuote ja 3. nauti menestyksestä. Joskus moinen voi onnistuakin, mutta useimmiten maailma ei toimi ihan noin. Vain harva idea menestyy markkinoilla. Epäonnistuminen käy kalliiksi.

Ei ihme, että ensimmäisen askeleen ottaminen arveluttaa.

Entä jo tietäisit jo etukäteen, että käsissäsi on toimiva idea? Moisen lupaaminen saattaa tuntua röyhkeältä, mutta ajatuksen taustalla on vahva logiikka:

  • Elleivät käyttäjät halua tuotettasi, ei se voi ikinä synnyttää kannattavaa liiketoimintaa
  • Ellei tuotteesi voi tuottaa kannattavaa liiketoimintaa, ei sen kehittämiseen kannata panostaa

Kaikki perustuu asiakasymmärrykseen. Syvällinen todellisten halujen, tarpeiden ja tavoitteiden ymmärtäminen mahdollistaa tuotteiden ja palveluiden kehittämisen vastaamaan suoraan asiakkaiden ydintarpeisiin. Kun asiakas haluaa tuotteen, tuottaa se myös liiketoimintaa.

DESIGN PUZZLE™ on työkalupakki käyttäjäkeskeiseen ideointiin ja tuotekehitykseen. Askel askeleelta etenevä selkeä prosessi tuottaa menestystuotteita ja -palveluja syvälliseen asiakasymmärrykseen perustuen.

Design Puzzle™ on ED Designin kehittämä, käytössä toimivaksi todettu menetelmä. Lue lisää: https://www.design-puzzle.fi

 

Lue lisää samasta aiheesta

Sami Pyörre

ED Designin johtoon Sami Pyörre

ED Design Oy:n toimitusjohtajana on joulukuussa 2021 aloittanut Sami Pyörre. Pyörre on työskennellyt ED Designilla vuodesta 2003, josta toimitusjohtajana vv. 2011—2019. Paluu toimitusjohtajaksi tapahtuu Mika Röykkeen päätettyä siirtyä uusien haasteiden pariin.

Jatka lukemista »

Muotoilija haussa!

ED Design on tulevaisuuteen suuntautunut muotoilu- ja innovaatiotoimisto. Muotoilemme ja suunnittelemme älykkäitä ajoneuvoja, tuotteita, palveluja ja toimintaympäristöjä. Asiakkaitamme ovat mm. ABB, Molok, Thermo Fisher Scientific, Valtra ja Viessmann.

Haemme nyt TEOLLISTA MUOTOILIJAA työskentelemään vaihtelevissa tuote- ja ajoneuvomuotoilun projekteissa.

Jatka lukemista »