Design Puzzle 1

Yksinkertainen resepti menestykseen: 1. keksi hyvä idea, 2. tee siitä tuote ja 3. nauti menestyksestä. Joskus moinen voi onnistuakin, mutta useimmiten maailma ei toimi ihan noin. Vain harva idea menestyy markkinoilla. Epäonnistuminen käy kalliiksi.

Ei ihme, että ensimmäisen askeleen ottaminen arveluttaa.

Entä jo tietäisit jo etukäteen, että käsissäsi on toimiva idea? Moisen lupaaminen saattaa tuntua röyhkeältä, mutta ajatuksen taustalla on vahva logiikka:

  • Elleivät käyttäjät halua tuotettasi, ei se voi ikinä synnyttää kannattavaa liiketoimintaa
  • Ellei tuotteesi voi tuottaa kannattavaa liiketoimintaa, ei sen kehittämiseen kannata panostaa

Kaikki perustuu asiakasymmärrykseen. Syvällinen todellisten halujen, tarpeiden ja tavoitteiden ymmärtäminen mahdollistaa tuotteiden ja palveluiden kehittämisen vastaamaan suoraan asiakkaiden ydintarpeisiin. Kun asiakas haluaa tuotteen, tuottaa se myös liiketoimintaa.

DESIGN PUZZLE™ on työkalupakki käyttäjäkeskeiseen ideointiin ja tuotekehitykseen. Askel askeleelta etenevä selkeä prosessi tuottaa menestystuotteita ja -palveluja syvälliseen asiakasymmärrykseen perustuen.

Design Puzzle™ on ED Designin kehittämä, käytössä toimivaksi todettu menetelmä. Lue lisää: https://www.design-puzzle.fi

 

Lue lisää samasta aiheesta

Wanted: Digital Service Designer

ED Design is a future-driven design and innovation agency. We design smart vehicles, products, services and working environments for clients such as ABB, Fingrid, Hyster-Yale, Thermo Fisher Scientific, Valtra, and Viessmann.

Now we are looking for a DIGITAL SERVICE DESIGNER to work in diverse design and innovation projects.

Jatka lukemista »
Evermat 40 years

40 Years of Evermat: Designing A Product That Lasts

The world is changing, but products that last don’t necessarily have to. This has been the core of thinking at ED Design for half a century.

Among the forerunners of sustainable design are Evermat. The 40-year old iconic design of their famous vegetable dryer remain unchanged to this day.

Jatka lukemista »
Valtra N Red Dot 2022

Red Dot 2022 Valtran N-sarjalle

Valtran viidennen sukupolven N-sarjan traktorit ovat voittaneet Red Dot -muotoilupalkinnon. Uusin palkinto jatkaa Valtran eri kilpailuista viimeisen vuosikymmenen aikana voittamien muotoilupalkintojen pitkää sarjaa.

Jatka lukemista »