Design Puzzle 1

Yksinkertainen resepti menestykseen: 1. keksi hyvä idea, 2. tee siitä tuote ja 3. nauti menestyksestä. Joskus moinen voi onnistuakin, mutta useimmiten maailma ei toimi ihan noin. Vain harva idea menestyy markkinoilla. Epäonnistuminen käy kalliiksi.

Ei ihme, että ensimmäisen askeleen ottaminen arveluttaa.

Entä jo tietäisit jo etukäteen, että käsissäsi on toimiva idea? Moisen lupaaminen saattaa tuntua röyhkeältä, mutta ajatuksen taustalla on vahva logiikka:

  • Elleivät käyttäjät halua tuotettasi, ei se voi ikinä synnyttää kannattavaa liiketoimintaa
  • Ellei tuotteesi voi tuottaa kannattavaa liiketoimintaa, ei sen kehittämiseen kannata panostaa

Kaikki perustuu asiakasymmärrykseen. Syvällinen todellisten halujen, tarpeiden ja tavoitteiden ymmärtäminen mahdollistaa tuotteiden ja palveluiden kehittämisen vastaamaan suoraan asiakkaiden ydintarpeisiin. Kun asiakas haluaa tuotteen, tuottaa se myös liiketoimintaa.

DESIGN PUZZLE™ on työkalupakki käyttäjäkeskeiseen ideointiin ja tuotekehitykseen. Askel askeleelta etenevä selkeä prosessi tuottaa menestystuotteita ja -palveluja syvälliseen asiakasymmärrykseen perustuen.

Design Puzzle™ on ED Designin kehittämä, käytössä toimivaksi todettu menetelmä. Lue lisää: https://www.design-puzzle.fi

 

Lue lisää samasta aiheesta

Valtra Q Series wins Red Dot 2023

ED Design joins Valtra in celebrating another achievement as Valtra’s Q Series tractor wins Red Dot Award: Product Design.

ED Design has been working as Valtra’s design partner of choice since the 1980s. The award-winning Q Series is the latest fruit of the co-operation.

Jatka lukemista »
Molok Naantali

Älykkäitä jäteastioita Naantalin asuntomessuilla

Yhteistä menestyksekkäille innovaatioille on, että ne on rakennettu käyttäjiensä ydintarpeiden ympärille. Innovaatiota tuleekin lähteä kehittämään aina perimmäistä tarkoitustansa varten, ei jonkin jo kehitetyn toimintamallin tai olemassa olevan teknologian jatkeeksi. Asiakasta tarkasti kuuntelemalla ja havainnoimalla, ja tätä kautta aivan uudenlaisten oivallusten syntyessä, on sinunkin yritykselläsi mahdollisuus luoda aivan uutta ja ottaa edistysaskeleita omalla toimialallanne.

Jatka lukemista »

Wanted: Digital Service Designer

ED Design is a future-driven design and innovation agency. We design smart vehicles, products, services and working environments for clients such as ABB, Fingrid, Hyster-Yale, Thermo Fisher Scientific, Valtra, and Viessmann.

Now we are looking for a DIGITAL SERVICE DESIGNER to work in diverse design and innovation projects.

Jatka lukemista »