Muotoilutoimisto ED Designin johtoon Mika Röykkee — vahvistamme asemaamme asiakkaidemme strategisena muotoilukumppanina

Skandinaavinen muotoilutoimisto ED Design Oy on tehnyt muutoksia johtoryhmäänsä 1.3.2019 alkaen. Yrityksen toimitusjohtajana on aloittanut mm. Nokiassa, Roviossa ja Baswaressa johtotehtävissä työskennellyt Mika Röykkee.

Röykkee kertoo, että jatkossa ED Design palvelee asiakkaitaan hyviksi havaituin keinoin raskaan sarjan teollisessa muotoilussa. Samalla yhtiö vahvistaa palveluvalikoimaansa digitaalisessa ja strategisessa muotoilussa.

– Teollinen muotoilu ja ohjelmistomuotoilu käsitellään usein erillisinä saarekkeina. Yhdistämme fyysiset tuotteet, digimuotoilun ja palvelumuotoilun selkeäksi kokonaisuudeksi. ED Design ymmärtää hyvin, mitä asiakkaat ja ennen kaikkea heidän asiakkaansa tarvitsevat.

ED Designin edellinen toimitusjohtaja Sami Pyörre jatkaa yhtiössä palvelu- ja menetelmäkehityksestä sekä digiliiketoiminnan kehittämisestä vastaavana johtajana. Pyörre toimii nimikkeellä Chief Development Officer (CDO).

– Olemme vuosien aikana kehittäneet työskentelytavastamme fyysisten tuotteiden, palvelumuotoilun ja digimuotoilun tehokkaan yhdistelmän. Jatkossa olemme yhä vahvemmin asiakkaillemme strateginen muotoilukumppani: Meillä on ainutlaatuisen tehokas kyky ennakoida ja tuottaa ratkaisuja siitä, miten asiakkaamme pysyvät edelläkävijöinä.

Yhtiön myynnistä ja markkinoinnista vastaavaksi johtajaksi, nimikkeellä Chief Marketing Officer (CMO), on nimitetty Markku Oksman. Hänellä on pitkä kokemus muotoilun johtamisesta ja tuoteportfolion hallinnasta Nokiassa, Microsoftissa sekä business design -johtamisesta KleenU Oy:ssä ja Yrityssalo Oy:ssä.

– ED Design on edelläkävijä haastavien käyttötilanteiden ratkaisijana. Tuon mittavan verkostoni ED Designin käyttöön ja autan yhtiötä kasvamaan asiakkaidemme kanssa.

MIKA RÖYKKEE
CEO, ED DESIGN
+358 41 532 0002
mika.roykkee@ed-design.fi

ED Design – Designing Success

ED Design Oy on menestystarinoiden luoja ja useiden kansainvälisten muotoilupalkintojen voittaja. Raskaan sarjan skandinaavinen muotoilutoimisto ED Design muotoilee menestyksekkäitä tulevaisuuden ratkaisuja.

Tutustu ED Designin johtoryhmään LinkedInissä:

Mika Röykkee: https://www.linkedin.com/in/roykkee
Sami Pyörre: https://www.linkedin.com/in/samipyorre
Markku Oksman: https://www.linkedin.com/in/markkuoksman

Lue lisää samasta aiheesta

Valtra Q Series wins Red Dot 2023

ED Design joins Valtra in celebrating another achievement as Valtra’s Q Series tractor wins Red Dot Award: Product Design.

ED Design has been working as Valtra’s design partner of choice since the 1980s. The award-winning Q Series is the latest fruit of the co-operation.

Jatka lukemista »
Molok Naantali

Älykkäitä jäteastioita Naantalin asuntomessuilla

Yhteistä menestyksekkäille innovaatioille on, että ne on rakennettu käyttäjiensä ydintarpeiden ympärille. Innovaatiota tuleekin lähteä kehittämään aina perimmäistä tarkoitustansa varten, ei jonkin jo kehitetyn toimintamallin tai olemassa olevan teknologian jatkeeksi. Asiakasta tarkasti kuuntelemalla ja havainnoimalla, ja tätä kautta aivan uudenlaisten oivallusten syntyessä, on sinunkin yritykselläsi mahdollisuus luoda aivan uutta ja ottaa edistysaskeleita omalla toimialallanne.

Jatka lukemista »

Wanted: Digital Service Designer

ED Design is a future-driven design and innovation agency. We design smart vehicles, products, services and working environments for clients such as ABB, Fingrid, Hyster-Yale, Thermo Fisher Scientific, Valtra, and Viessmann.

Now we are looking for a DIGITAL SERVICE DESIGNER to work in diverse design and innovation projects.

Jatka lukemista »