ED Design järjesti kumppaninsa Atostek Oy:n kevätpäivillä vuorovaikutteisen palvelumuotoilukoulutuksen. Etämenetelmin toteutetun koulutuspäivän aikana liki satapäinen osallistujajoukko sai uusia näkökulmia palvelumuotoiluun ja teki ison määrän ryhmätehtäviä.  Onnistuneen koulutuksen jälkeen saimme kutsun osallistumaan Atostekin suosittuun Aatoksia ohjelmistobisneksestä -podcastiin.

Tuoreessa podcastissa mennään palvelumuotoilussa syvälle: aloitetaan innovaatio- ja tuotekehitysprosessista ja yrityksen strategian määrittelystä, ja jatketaan koko matka tuotekehitysprosessin loppuun asti. Ajatuksiaan jakamassa ovat ED Designin Mika Röykkee ja Sami Pyörre. Juontajana toimii Atostekin Markku Haukijärvi.

 

KUUNTELE PODCAST TÄÄLTÄ:
https://atostek.com/mitka-ovat-palvelumuotoilun-kuolemansynteja/

Podcast on kuunneltavissa myös Spotifyssä:
https://open.spotify.com/episode/1NwE4H6tC8yuEp65DRYHsp?si=wzUuqy-uQH6qHq4E_NF2PQ

Lue lisää samasta aiheesta

Muotoile tulevaisuutta varten

Tuotekehityksessä keskitytään liian usein nykyisten ratkaisujen puutteiden tunnistamiseen ja korjaamiseen. Hedelmällisempää on hyödyntää käyttäjäymmärrystä uusien tuotteiden ja palvelujen ideointiin, konseptointiin ja testaukseen sekä tulevaisuuteen suuntaavaan strategiatyöhön. Design Puzzle™ on kehitetty juuri näihin tarkoituksiin.

Jatka lukemista »
Don't Let Your Competitors Pass You By

Älä päästä kilpailijoitasi ohi!

Onko tuotekehityksesi jämähtänyt pienten parannusten tielle? Haluaisitko kehittää tuotteita ja palveluja, jotka mullistavat toimialasi? Etulyöntiaseman saa yritys, joka kehittää parhaiten asiakkaiden tarpeet täyttävät ratkaisut. Jollei se ole sinun yrityksesi, se voi olla pahin kilpailijasi.

Jatka lukemista »
Design Puzzle 1

Menestys ei synny arvaamalla

Entä jo tietäisit jo etukäteen, että käsissäsi on toimiva idea? Syvällinen todellisten halujen, tarpeiden ja tavoitteiden ymmärtäminen mahdollistaa tuotteiden ja palveluiden kehittämisen vastaamaan suoraan asiakkaiden ydintarpeisiin.

Jatka lukemista »