Valtra G Series Red Dot 2021

Valtra G135 -malli on voittanut arvostetun Red Dot -muotoilupalkinnon. Voitto on jo kuudes Red Dot Valtran historian aikana. 

Palkinto osoittaa Valtran jatkavan menestyksen tiellä myös uusimman eli viidennen tuotesukupolvensa kanssa. Valtralle G-sarja on uuden aikakauden ensimmäinen tuote ja edustaa samalla Valtralle uutta tuotesegmenttiä.

Red Dot -palkinnon voittaminen edellyttää erityisen laadukasta tuotetta. Arvostelun kohteina ovat muotoilun ja suunnittelun laatu sekä innovaatiot. Valtran G-sarja sai kiitosta näiden osa-alueiden poikkeuksellisen laadukkaasta toteutuksesta. Elokuussa 2020 julkaistu mallisarja on palkittu jo aiemmin Tractor Of the Year 2021 –palkinnolla. 

G-sarja yhdistää kompaktin koon ja ketteryyden moderniin muotoiluun. G-sarja on myös täydellinen traktori etukuormaintyöhön. Tämän takaa helppopääsyinen ja avara kulku ohjaamoon itsepuhdistuvia portaita pitkin sekä miellyttävä ja avara ohjaamo kahdelle henkilölle. 5,7 neliömetrin lasipinta-alan myötä kuljettajalla on erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin.

ED Design on toiminut Valtran muotoilukumppanina G-sarjan ja muiden mallien kanssa jo vuosikymmenten ajan.

Red Dot on yksi maailman arvostetuimmista muotoilupalkinnoista. Tänä vuonna kilpailuun osallistui ennätysmäärä yrityksiä ja suunnittelustudioita noin kuudestakymmenestä maasta.

Lue lisää samasta aiheesta

Muotoile tulevaisuutta varten

Tuotekehityksessä keskitytään liian usein nykyisten ratkaisujen puutteiden tunnistamiseen ja korjaamiseen. Hedelmällisempää on hyödyntää käyttäjäymmärrystä uusien tuotteiden ja palvelujen ideointiin, konseptointiin ja testaukseen sekä tulevaisuuteen suuntaavaan strategiatyöhön. Design Puzzle™ on kehitetty juuri näihin tarkoituksiin.

Jatka lukemista »
Don't Let Your Competitors Pass You By

Älä päästä kilpailijoitasi ohi!

Onko tuotekehityksesi jämähtänyt pienten parannusten tielle? Haluaisitko kehittää tuotteita ja palveluja, jotka mullistavat toimialasi? Etulyöntiaseman saa yritys, joka kehittää parhaiten asiakkaiden tarpeet täyttävät ratkaisut. Jollei se ole sinun yrityksesi, se voi olla pahin kilpailijasi.

Jatka lukemista »
Design Puzzle 1

Menestys ei synny arvaamalla

Entä jo tietäisit jo etukäteen, että käsissäsi on toimiva idea? Syvällinen todellisten halujen, tarpeiden ja tavoitteiden ymmärtäminen mahdollistaa tuotteiden ja palveluiden kehittämisen vastaamaan suoraan asiakkaiden ydintarpeisiin.

Jatka lukemista »