Valtra G Series Red Dot 2021

Valtra G135 -malli on voittanut arvostetun Red Dot -muotoilupalkinnon. Voitto on jo kuudes Red Dot Valtran historian aikana. 

Palkinto osoittaa Valtran jatkavan menestyksen tiellä myös uusimman eli viidennen tuotesukupolvensa kanssa. Valtralle G-sarja on uuden aikakauden ensimmäinen tuote ja edustaa samalla Valtralle uutta tuotesegmenttiä.

Red Dot -palkinnon voittaminen edellyttää erityisen laadukasta tuotetta. Arvostelun kohteina ovat muotoilun ja suunnittelun laatu sekä innovaatiot. Valtran G-sarja sai kiitosta näiden osa-alueiden poikkeuksellisen laadukkaasta toteutuksesta. Elokuussa 2020 julkaistu mallisarja on palkittu jo aiemmin Tractor Of the Year 2021 –palkinnolla. 

G-sarja yhdistää kompaktin koon ja ketteryyden moderniin muotoiluun. G-sarja on myös täydellinen traktori etukuormaintyöhön. Tämän takaa helppopääsyinen ja avara kulku ohjaamoon itsepuhdistuvia portaita pitkin sekä miellyttävä ja avara ohjaamo kahdelle henkilölle. 5,7 neliömetrin lasipinta-alan myötä kuljettajalla on erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin.

ED Design on toiminut Valtran muotoilukumppanina G-sarjan ja muiden mallien kanssa jo vuosikymmenten ajan.

Red Dot on yksi maailman arvostetuimmista muotoilupalkinnoista. Tänä vuonna kilpailuun osallistui ennätysmäärä yrityksiä ja suunnittelustudioita noin kuudestakymmenestä maasta.

Lue lisää samasta aiheesta

Molok Naantali

Älykkäitä jäteastioita Naantalin asuntomessuilla

Yhteistä menestyksekkäille innovaatioille on, että ne on rakennettu käyttäjiensä ydintarpeiden ympärille. Innovaatiota tuleekin lähteä kehittämään aina perimmäistä tarkoitustansa varten, ei jonkin jo kehitetyn toimintamallin tai olemassa olevan teknologian jatkeeksi. Asiakasta tarkasti kuuntelemalla ja havainnoimalla, ja tätä kautta aivan uudenlaisten oivallusten syntyessä, on sinunkin yritykselläsi mahdollisuus luoda aivan uutta ja ottaa edistysaskeleita omalla toimialallanne.

Jatka lukemista »

Wanted: Digital Service Designer

ED Design is a future-driven design and innovation agency. We design smart vehicles, products, services and working environments for clients such as ABB, Fingrid, Hyster-Yale, Thermo Fisher Scientific, Valtra, and Viessmann.

Now we are looking for a DIGITAL SERVICE DESIGNER to work in diverse design and innovation projects.

Jatka lukemista »
Evermat 40 years

40 Years of Evermat: Designing A Product That Lasts

The world is changing, but products that last don’t necessarily have to. This has been the core of thinking at ED Design for half a century.

Among the forerunners of sustainable design are Evermat. The 40-year old iconic design of their famous vegetable dryer remain unchanged to this day.

Jatka lukemista »