Valtra N Red Dot 2022

Valtran viidennen sukupolven N-sarjan traktorit ovat voittaneet Red Dot -muotoilupalkinnon. Uusin palkinto jatkaa Valtran eri kilpailuista viimeisen vuosikymmenen aikana voittamien muotoilupalkintojen pitkää sarjaa.

N-sarjan voittama Red Dot -muotoilupalkinto on erinomainen osoitus jatkuvan kehityksen periaatteesta, jossa jo ennestäänkin erinomaiseen tuotteeseen on saatu tuotua täysin uusia, käyttäjäkokemusta tehostavia ominaisuuksia. Esimerkiksi uusi digitaalinen pilarimittaristo on kehittynyt huomattavasti perinteiseen mittaristoon nähden. Sen sijoitus ja näkyvyys mahdollistavat sujuvan työskentelyn, kun taas traktorin asetusten tekeminen on erittäin helppoa ja intuitiivista myös perusmallista lähtien.

Suunnittelun lähtökohta oli tarjota paras traktorikokemus – traktorin ei pidä olla ainoastaan hyvännäköinen, vaan sen tulee palvella eri käyttötilanteissa. Asiakaspalaute on ollut erittäin positiivista: traktorin on kehuttu olevan mukava, ja olemme saaneet paljon kiitosta myös traktorin teknologiaominaisuuksista sekä älymaatalouden helppokäyttöisyydestä”, sanoo Valtran muotoilu- ja käyttäjäkokemusjaosta vetävä Kimmo Wihinen.

Palkittuun N-sarjaan voi tutustua Valtran showroomissa https://showroom.valtra.com.

Red Dot -kilpailu on suurin ja arvostetuin muotoilukilpailu, jonka palkinnon voittaminen on tae erinomaisesta muotoilusta ja käyttäjäkokemuksesta kansainvälisellä tasolla. Arvosteluperusteita muotoilun lisäksi ovat muun muassa toimivuus, älykkyys tai innovatiivisuus. 

ED Design on työskennellyt Valtran muotoilukumppanina jo vuosikymmenten ajan. Palkittu N-sarja on esimerkki yhteistyön viimeisimmistä hedelmistä.

Lue lisää samasta aiheesta

Wanted: Digital Service Designer

ED Design is a future-driven design and innovation agency. We design smart vehicles, products, services and working environments for clients such as ABB, Fingrid, Hyster-Yale, Thermo Fisher Scientific, Valtra, and Viessmann.

Now we are looking for a DIGITAL SERVICE DESIGNER to work in diverse design and innovation projects.

Jatka lukemista »
Evermat 40 years

40 Years of Evermat: Designing A Product That Lasts

The world is changing, but products that last don’t necessarily have to. This has been the core of thinking at ED Design for half a century.

Among the forerunners of sustainable design are Evermat. The 40-year old iconic design of their famous vegetable dryer remain unchanged to this day.

Jatka lukemista »

Uuden luominen on mahdollista meille kaikille

Rakentaaksemme uutta meidän on pystyttävä luopumaan vanhoista ajatusmalleistamme. On tärkeää ymmärtää, että menestyksekäs innovaatio rakentuu aina sen käyttäjän ydintavoitteiden ympärille. Uuden oivalluksen tulee tarjota yritykselle myös todellista liiketoimintapotentiaalia. Näiden asioiden lisäksi on löydettävä vielä paras mahdollinen teknologia mahdollistamaan innovaation toteutuminen.

Jatka lukemista »