Epic Autokoulu: Ajokorttiuudistus

Ajo-opetus Suomessa muuttuu radikaalisti kesällä 2018 voimaan astuneen ajokorttilain uudistuksen myötä. Kun aiemmin säännöksiä on kiristetty vuosien ajan, mentiin nyt päinvastaiseen suuntaan ja vapautettiin lainsäädäntöä. Veimme yhdessä Epic Autokoulun kanssa läpi prosessin, jossa kehitimme uudenlaisia palvelutuotteita kuljettajien kouluttamiseen. Työhön osallistettiin laajasti eri asiakasryhmiä. Tuloksena Epic Autokoulu pystyy entistä paremmin vastaamaan muuttuneen lainsäädännön antamiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

”Haimme ajokorttilain muutoksen lähestyessä kumppania, joka tarjoaisi meille tuoreen näkemyksen ja uudenlaisen lähestymiskulman autokoulun tuotteiden tuotteistamiseen. ED Design oli valmis tarttumaan haasteeseen ja heidän kanssa saimme ideoitua mielenkiintoisia kehityskohtia, joissa huomioitiin myös vahvasti asiakkaiden toiveet.

Projektin edetessä tilanteet elivät ja muuttuivat nopealla tahdilla, mutta ED Designin kanssa tehty yhteistyö muokkautui sujuvasti muutosten tahtiin ja projekti saatiin päätökseen aikataulussa, tielle sattuneista hidasteista huolimatta.”
– Santtu Viitala, Operations Director, Epic Group Oy

Katso lisää: https://www.epicautokoulu.fi/