Hyster-Yale: MP20-25T lavansiirtovaunu

ED-Design osallistui ergonomian ja ulkonäön suunnitteluun mallinrakennukseen perustuvan prosessin avulla.

Erityisesti oikean käden tuki- ja säätötoimintoihin kiinnitettiin huomiota. Kuljettajan turvallisuus ja tehokkuus riippuvat lujasta kahvaotteesta ja samanaikaisesta kulkusuunnan, äänimerkin ym. käytöstä sormilla.

Matala kynnys helpottaa koneeseen nousemista ja poistumista. Kuljettajalla on hyvä näkyvyys ja tilava lattia. Yale MPT-sarjan koneiden kaikki yksityiskohdat on suuniteltu ergonomiaa painottaen. Ainutlaatuinen sopeutuva istuin tarjoaa napin painalluksella kuljettajalle mahdollisuuden valita ajoasennon istuen, nojaten tai seisten: täysi liikkumisen vapaus, olipa matka lyhyt tai pitkä. Nopeutta ja ajosuuntaa hallitaan helppokäyttöisellä sormikytkimellä. Kuljettajan oikean käden tuki- ja säätötoiminnot ovat tärkeässä asemassa. Turvallisuuden ja tehokkuuden takaa hyvä ote kahvasta samalla kun nopeutta, kulkusuuntaa, äänimerkkiä ym. käytetään sormilla.

ED Design on toiminut Hyster-Yale’s teollisen muotoilun kumppanina jo toistakymmentä vuotta. Yale MPT sarjan koneet ovat yhteistyön tuoreimpia hedelmiä.

Maaliskuussa 2017 FLTA Award for Ergonomics -palkinto annettiin Yale MPT lavansiirtovaunulle. Se on vuoden paras esimerkki tavoitteesta maksimoida kuljettajan viihtyvyys ja turvallisuus ja saavuttaa samalla paras mahdollinen tuottavuus tehokkuus.

Katso lisää: www.hyster-yale.com