iLOQ NFC

iLOQ NFC on maailman ensimmäinen puhelimesta virtansa saava älylukko. iLOQ NFC hyödyntää älypuhelimen NFC-teknologiaa siten, että lukko lukee kulkuoikeuden ja saa tarvitsemansa virran puhelimesta. Puhelin toimii siis sekä lukon avaimena että virtalähteenä. Mitään ulkopuolista virtalähdettä, kuten paristoja tai kaapelointeja, ei tarvita.

Puhelimilla toimivien älylukkojen edut ovat kiistattomat: pääsyoikeuksien vaivaton luominen, jakaminen ja muuttaminen. Niiden ongelmana on kuitenkin ollut se, että lukot ovat tarvinneet ulkopuolisen virtalähteen, joko paristot tai kaapeloinnin.

”Perinteiset älylukot vaativat toimiakseen jatkuvaa ja kallista patterien vaihtamistyötä tai vielä kalliimpaa lukkojen kaapelointeja. Nämä kulut ovat sitä merkittävimpiä, mitä isompi lukitusjärjestelmä on”, iLOQin toimitusjohtaja ja perustaja Mika Pukari havainnollistaa.

iLOQ NFC -lukko avataan koskettamalla oven nuppia puhelimella. Vääntönuppi vapautuu käännettäväksi, jos puhelimella on pääsyoikeus lukkoon. Se sopii lähes kaikkiin markkinoilla oleviin lukkosylintereihin, riippulukkoihin ja kalustelukkoihin. Lukko on helppo ja nopea asentaa olemassa olevan lukkosylinterin tilalle ilman oveen tehtäviä muutostöitä. Katso tästä videosta, kuinka iLOQ NFC toimii.

iLOQ NFC:n ja muiden iLOQ-tuotteiden muotoilusta on jo pitkään vastannut ED Design Oy.

Katso lisää: www.iloq.com