Oras

Optima-vesihanamallisto

Kosketusvapaat hanat ovat tuttuja yleisistä tiloista ja samaa helppokäyttöisyyttä toivotaan yhä enemmän myös koteihin. Uusi Optima on suunniteltu modernisti sisustettuihin saniteettitiloihin, mutta pelkistetyn muotokielensä ansiosta se soveltuu myös perinteiseen sisustukseen.

Muotoiltua menestystä

Kehittyneiden vesikalusteiden edelläkävijänä, Oras esitteli ensimmäiset kosketusvapaat hanat markkinoille lähes 30 vuotta sitten. Uraauurtava yritys on nykyään kosketusvapaiden ja elektronisten hanojen johtava brändi. Tässä menestyksessä ED Design ollut mukana alusta alkaen. Oraksen hanoissa elektroniikka palvelee aina todellista tarvetta, ja siten parannetaan esimerkiksi hygienisyyttä sekä säästetään vettä ja energiaa.

Pitkäjänteistä kumppanuutta

Yhteistyö Oraksen kanssa on ollut pitkäjänteistä ja intensiivistä, joten ED Designiin on kertynyt kattavasti vesikalusteiden toimialatuntemusta ja näkemystä sekä muotoilullisesti että teknisesti. Oras hyötyy vuosikymmenten aikana kertyneestä osaamisesta myös tulevaisuudessa: käyttäjien tarpeiden, sisustustrendien ja teknologian syvällinen ymmärrys auttaa kehittämään uusia tuote- ja palvelukonsepteja.