Tablebed

Ruokapöydän ja parivuoteen yhdistävä innovatiivinen huonekalu auttaa käyttämään kotien neliöitä nykyistä tehokkaammin – mukavuudesta ja tyylistä tinkimättä.

Funsquare Oy kehittää innovatiivisia ja monikäyttöisiä huonekaluja, joilla käyttäjä voi säästää kymmeniä tuhansia euroja asumiskustannuksissa. Kemiönsaarelainen Funsquare on nyt julkistanut ensimmäisen, yhdessä ED Designin kanssa kehittämänsä tuotteen – pöytävuoteen.

Pöytävuoteessa ruokapöytä avautuu kädenkäänteessä parivuoteeksi. Koska ruokapöytää ja vuodetta käytetään harvemmin samaan aikaan, ne voi yhdistää varsinkin tilapäiskäyttöön. Pöytävuode tarjoaa mukavamman patjan kuin vuodesohva. Iso etu on myös, että pöytävuode on valmiiksi pedattu, sillä vuodevaatteet mahtuvat pöytävuoteen sisään.

Innovatiiviset mekanismit, rakenne- ja toimintaperiaatteet, joista osalle Funsquare hakee patenttia, on suunnitellut ED Design. Toiminnon vaihtaminen pöydästä vuoteeksi ja takaisin kestää vain 10 sekuntia.

Funsquare tähtää heti kansainvälisille markkinoille. Yritys suunnittelee joukkorahoituskampanjaa Indiegogo-sivuston kautta aloittaakseen samalla myynnin. ”Kampanja ei ole vain myynnin käynnistämistä, vaan myös kansainvälistä markkinointia ja markkinatutkimusta”, sanoo Funsquaren toimitusjohtaja Johan Backas.

”Kaupungistumisen ja asuntojen hintojen nousujen myötä uskomme ehdottomasti, että pöytävuoteelle on kysyntää. Säästö on mittava, kun haluaa asua kaupungin keskustassa ja tulee toimeen yhdellä huoneella vähemmän”, sanoo Funsquaren luova johtaja Dine Renfors. ”Myös kesäasunnoille pöytävuode on todella käytännöllinen ratkaisu.”

Katso lisää: www.bedintable.com