Total R&D

Kokonaisvaltaista tuote- ja palvelukehitystä muotoilusta ja suunnittelusta aina valmistukseen asti.

Muotoilu ja UX
Mekaniikka
Elektroniikka
Ohjelmistot

Prototypointi
Testaus
Valmistus

=

Menestystuotteita
ja -palveluja

Tuotekehityksen
menestystarinoita

ED Design on skandinaavinen muotoilutoimisto. Lähes puolen vuosisadan mittainen historiamme ja tuhansien projektien kokemuksemme on kehittämiemme uusien innovaatioiden vankka perusta. Osaamisemme todisteena on asiakkaidemme menestys.

Total R&D -palvelumme tarjoaa asiakkaillemme kokonaisvaltaisen tuote- ja palvelukehitysprosessin yhden luukun periaatteella.

 • Etsitkö uusia ideoita ja liiketoimintamahdollisuuksia?
 • Onko sinulla jo tuote- tai palveluidea, mutta tarvitset jonkun hoitamaan tuotekehityksen ja tuotteistuksen?
 • Oletko kyllästynyt useiden ulkoistettujen tuotekehitystiimien hallinnointiin?
 • Tarvitsetko tuotteellesi valmistajan?

Tarjoamme käyttöösi kaikki tarvitsemasi tuotekehityspalvelut.

Kokonaisvaltaista
muotoilua ja suunnittelua

Total R&D -toimintamallissa voit uskoa koko tuotekehitysprojektisi hoidettavaksemme. Vaihtoehtoisesti voit valita kokonaisuudesta juuri tarvitsemasi palvelut. Kummassakin tapauksessa takaamme, että projektisi on osaavissa käsissä.

 • Muotoilupalvelujamme ovat teollinen muotoilu, digitaalinen muotoilu ja palvelumuotoilu. Tuotteen ja palvelun osien suunnittelu yhtenä kokonaisuutena varmistaa kokonaisvaltaisen käyttäjä- ja brändikokemuksen.
 • Mekaniikkasuunnittelijamme optimoivat tuotteet käytettävyyden, valmistettavuuden, valmistuskustannusten ja tuotannon skaalautuvuuden suhteen.
 • Elektroniikkasuunnittelijamme ovat sulautettujen järjestelmien, langattomien ratkaisujen ja IoT:n asiantuntijoita.
 • Ohjelmistosuunnittelijamme toteuttavat ohjelmistoja mobiililaitteisiin, pilvipalveluihin ja sulautettuihin järjestelmiin.
Mekaniikkasuunnittelu Molok

Prototyypeistä ja testauksesta
valmistukseen

Total R&D ei ole vain muotoilua ja insinöörisuunnittelua.

Koko tuotekehitysprosessimme perustuu jatkuvaan prototypointiin. Tuotteen ja palvelun toimivuuden kehitystyön aikainen varmentaminen paljastaa sudenkuopat ja mahdollistaa niiden eliminoinnin ennen kuin on liian myöhäistä. Viime kädessä se takaa tuotteen ja palvelun sopivuuden kaikille sidosryhmille.

Kattavalla käyttäjä- ja mekaniikkatestauksella varmistutaan siitä, että tuote täyttää kaikki sille asetetut vaatimukset — oli kyse sitten IP-luokituksesta, kestävyydestä tai käyttäjävaatimuksista. Huolehdimme tarvittaessa myös viranomaishyväksynnöistä.

Tarvittaessa autamme myös tuotteiden valmistuksesta tai sarjavalmistuksen käynnistämisestä, yksittäiskappaleista piensarjoihin ja suuriin sarjakokoihin.

Menestyksen perustana on
asiakasymmärrys

Total R&D -toimintamallin ydintavoitteena on täydellisen ratkaisun kehittäminen asiakkaalle ja muille sidosryhmille.

Optimaalisten tuotteiden ja palvelujen kehittämisen perustana on syvällinen asiakasymmärrys. Hyödynnämme työssämme käyttäjäkeskeisiä työpajoja, käyttäjähavainnointeja ja -haastatteluja — sekä paikan päällä että etäjärjestelyillä. Tulosten perusteella kehitämme ratkaisuja, jotka tehostavat toimintoja, lisäävät tuottavuutta ja turvallisuutta, vähentävät turhautumista ja lisäävät asiakastyytyväisyyttä.

Käyttäjäymmärrys ohjaa tuotekehitystä parempien tuotteiden ja palvelujen suunnitteluun. Parhaimmillaan se paljastaa kokonaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Joustava ja mukautuva
kumppaniverkosto

Total R&D on todellinen yhden luukun ratkaisu kaikkiin tuote- ja palvelukehitystarpeisiin. Ratkaisun mahdollistaa laaja, saumattomasti yhdessä työskentelevä kumppaniverkosto.

Kumppanuuksiemme kautta tarjoamme suunnittelupalveluja opastukseen, sulautettuihin järjestelmiin, mobiilisovelluksiin (Android & iOS),  data-analytiikkaan, suuriin autonomisiin järjestelmiin, mallien ja prototyyppien valmistukseen sekä sarjavalmistukseen niin pienille kuin suurille sarjoille.

Kumppaniverkostoomme kuuluvat mm. Atostek, Camteam, Defour, Muotohiomo, RCP Software ja SADE Innovations — ja monia muita.

Total R&D -palvelun
hyötyjä

 1. Kaikki yhdestä osoitteesta: Ei enää useiden sopivien kumppanien etsimistä projektin eri osa-alueille.
 2. Projektinhallinto: Projekti hoituu sujuvasti, kun kaikki hoituu yhden ja saman projektipäällikön kanssa.
 3. Käyttäjäkokemus: Kokonaisvaltainen muotoilu yhdistää fyysisen maailman ja digitaaliset käyttöliittymät yhtenäisiksi ja helppokäyttöisiksi ratkaisuiksi.
 4. Brändin ilmentäminen: Muotoilun ja insinöörisuunnittelun tiivis yhteistyö varmistaa brändielementtien johdonmukaisen esiintymisen kaikissa tuotteissa ja palveluissa.
 5. Liiketoiminnan kehittäminen: Käyttäjäkeskeinen toimintamalli, joka yhdistää teollisen muotoilun ja palvelumuotoilun, luo uusia liiketoimintamalleja ja mahdollistaa uusia strategioita.