Valtra T234 voitti Red Dotin

Valtra T234 on voittanut arvostetun Red Dot -muotoilupalkinnon tuotemuotoiluluokassa (Red Dot Award: Product Design 2016). Red Dot -muotoilukilpailu on suurin ja yksi arvostetuimmista muotoilualan kilpailuista koko maailmassa. Tänä vuonna kilpailuun osallistui yli 5200 tuotetta 57 maasta ja palkintoraatiin kuului 41 kansainvälistä muotoilun huippuasiantuntijaa.

Valtran T4-sarja on seitsemän vuoden tuotekehityksen tulos. Se on myös ensimmäinen täysin uuden mallisukupolven tuote, jossa tekniset innovaatiot ja uuden sukupolven muotokieli kohtaavat toisensa. Puhtaan ulkonäön lisäksi muotoilussa on kiinnitetty erityistä huomiota traktorin käytettävyyteen, ergonomiaan, turvallisuuteen, kestävyyteen, huollettavuuteen ja traktorilla työskentelyn tehokkuuteen.

“Muotoilun ansiosta uuden sukupolven tuotteissa on pystytty entistä paremmin ottamaan huomioon asiakastarpeet ja luomaan maailmanluokan huipputuote. Arvostetun Red Dot -palkinnon saaminen kertoo myös siitä erinomaisesta yhteishengestä, joka vallitsi koko tuotekehitysprojektin aikana kaikkien sen tekijöiden kesken, ja jota ilman tällainen menestys ei olisi ollut mahdollista”, kertoo Valtran muotoilupäällikkö Kimmo Wihinen.

Neljännen sukupolven Valtrat ovat olleet myyntimenestys lanseerauksestaan asti ja voittaneet useita kansainvälisiä palkintoja. Merkittävimmät ovat N4-sarjalle myönnetyt Machine of the Year 2016 ja Golden Tractor for the Design 2016 –palkinnot, sekä T4-sarjalle myönnetty Machine of the Year 2015 -palkinto.

ED Design on ollut mukana muotoilemassa voitokasta T234-mallia sekä muita Valtran traktoreita jo vuosikymmenten ajan.

 

Oletko kiinnostunut osaamisemme hyödyntämisestä? Heräsikö kysymyksiä? Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihin – yli 40 vuoden ja 3000 projektin kokemuksella. OTA YHTEYTTÄ!

 

Lue lisää samasta aiheesta

Elvytysrahoitus on kehitysrahoitusta

Uuden ED Designin ytimessä on vuoden 2020 aikana itse kehittämämme Design Puzzle -työkalupakki. Se on systematisoitu joukko käyttäjäkeskeisiä työkaluja ja -menetelmiä, joiden avulla analysoimme asiakkaidemme asiakkaiden ydintarpeet, tunnistamme niiden avaamat täysin uudenlaiset liiketoimintamahdollisuudet ja kehitämme niiden perusteella asiakkaillemme uusia tuotteita ja palveluja. Kun asiakkaamme menestyvät, menestymme mekin. Design Puzzle on testattu ja toimivaksi todettu jo useissa kotimaisissa ja kansainvälisissä projekteissa.

Jatka lukemista »

The Radical Piece in the R&D Puzzle

There is a built-in flaw in the traditional R&D process. It fails in generating radical innovations. This can be overcome by systematically examining the goals, needs and aspirations of the products’ and services’ users, identifying innovation opportunities based on them, and developing novel and disruptive solutions.

Jatka lukemista »